Naast watersnijden ook lasersnijden, kanten, walsen, lassen

Ons bedrijf is zó ingericht dat we zoveel mogelijk onafhankelijk zijn van toeleveranciers. Dit is gunstig voor de levertijd, logistieke kosten en het maakt van Wettersnijer een ‘one-stop-shop’.

Wettersnijer machinepark: één van onze waterjet

Watersnijden

Onze ‘wettersnijers’ werken met twee WJS waterjets. De machines zijn elk uitgerust met twee snijkoppen. Onze ‘kleine’ watersnijder heeft een werkbereik van 3000 x 1500 mm en zijn grote broer meet maar liefst 3000 x 6000 mm.

Lasersnijden

Sinds 2018 beschikken wij over een 4KW Nukon Fiberlaser met wisseltafel. Onze lasersnijder heeft een werkbereik van 3000 x 1500 mm.

Naast alle dikkere materialen die wij al voor het watersnijden op voorraad hebben liggen, kunnen wij nu ook gunstig de dunnere plaatmaterialen voor u snijden, eventueel gezet, gewalst en/of gelast.

Plaatbewerking en verspaning

We beschikken over een uitgebreid machinepark voor plaatbewerking en verspaning; kanten / zetten, knippen, walsen, schuren, lassen.

Spuitcabine

Wij hebben een grote spuitcabine waarin we verschillende coatings aanbrengen, in elke gewenste RAL of NCS-kleur spuiten en aflakken.

Frezen

Onze Biesse Artech tweekoppige vlakfreestafel is geschikt voor hout, kunststof (bijvoorbeeld Trespa, POM, HMPE, PE) en aluminium. Het werkbereik van deze machine is 3700 x 1500 mm.freestafel